CMThobby ApS

Leveringsbetingelser / Regler

Levering sker normalt indenfor 1-2 dage. I tilfælde af en vare er midlertidigt udsolgt vil levering ske hurtigst muligt og som oftest indenfor 5-14 dage. Det kan dog forekomme, at leveringstid overskrider 14 dage. I disse tilfælde sendes der mail med oplysninger om forventet leveringstidspunkt.

Har du bestilt varer til afhentning, beder vi dig om afvente vores ordrebekræftelse med information om at din ordre er klar til afhentning. Ikke alle varer i webshoppen er i butikken og skal flyttes fra lager til butik inden din ordre kan klargøres.

Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer, manglende leverandørleverancer, mellemsalg samt fejl og mangler i beskrivelser og prisangivelser. Alle bestillinger skal bekræftes inden ordren er accepteret.

CMT forbeholder sig retten til at kræve forudbetaling forinden afsendelse af varer og kan efter vurdering afvise ordrer

For at kunne købe varer via Netbutikken skal du være fyldt 18 år.

Hvis du er under 18 år, skal ordren afgives af dine forældre/værge.

CMThobby ApS - CMT Togshoppen DK ApS
Jernbane Alle 97
2720 Vanløse
Cvr-nr. 37985848

Kontaktmail: contact@cmthobby.dk

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via
www.forbrug.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her -http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse salg@togshoppen.dk

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere